«Час професійного зростання» для педагогів ЗДО

08.03.2024 09:34

6 березня 2024 року відбулось друге засідання Школи  професійного становлення вихователя для фахівців дошкільної освіти ЗДО «Час професійного зростання». Програма рефреш-вебінару була присвячена темі «Soft skills для розвитку дитини: емоційний інтелект, комунікація та медіаграмотність».

Після короткого огляду отриманих завдань Школи «Час професійного зростання» для фахівців дошкільної освіти, які вперше розпочинають свою професійну діяльність на посаді вихователя закладів дошкільної освіти та (або) повертаються до здійснення професійної діяльності після значної перерви в педагогічній роботі, учасники удосконалювали навички щодо формування soft skills дошкільнят.

Вебінар включав огляд актуальних тенденцій у вихованні дітей та їх вплив на педагогічну практику.

Учасники отримали знання про новаторські методи розвитку емоційного інтелекту, комунікації та медіаграмотності в дошкільному віці.

Спікер Оксана Кулик, методист ХОІППО зосередились на ролі soft skills у взаємодії з дітьми, батьками та колегами, надаючи конкретні приклади їх використання в педагогічній практиці.

Відбулись плідні дискусії та обмін досвідом, де учасники вільно висловлювали свої враження.

Вебінар завершився підсумками та завданнями для учасників, які спрямовані на самостійне вдосконалення навичок розвитку soft skills.

Школа «Час професійного зростання» висловлює щиру вдячність усім учасникам за активну участь та обіцяє продовжувати низку вебінарів для всіх, хто прагне вдосконалювати свої професійні  компетентності. 

Більше інформації про події та матеріали для подальшого вивчення можна знайти на сайті Школи професійного становлення вихователя для фахівців дошкільної освіти ЗДО «Час професійного зростання».

 Школа професійного становлення вихователя ЗДО - 2 засідання