Вебінар для керівників територіальних професійних спільнот дошкільної освіти

05.02.2024 14:13

30 січня 2024 року відбувся вебінар для керівників територіальних професійних спільнот дошкільної освіти, присвячений рефлексії підсумків обласного педагогічного конкурсу-виставки “Освіта Хмельниччини на шляхах реформування” 2023 року у номінації “Дошкільна освіта” та окресленню завдань на 2024 рік.

Вітальне слово виголосила очільниця НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка Оксана Кошка. Вона наголосила на важливості конкурсу насамперед для подальшого вдосконалення дошкільної освіти в регіоні.

Олександра Пастернак, методист Інституту, представила цифрове інформаційно-освітнє середовище ХОІППО ім. А. Назаренка, акцентувавши увагу на його важливості для професійного розвитку педагогів.

Алла Харченко, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної та початкової освіти, зробила детальний аналіз результатів конкурсу-виставки, визначивши ключові тенденції та досягнення у галузі дошкільної освіти області за 2023 рік.

Оксана Денисова та Оксана Кушлак, члени експертної комісії конкурсу-виставки, взяли участь у презентації ключових висновків та вражень від проектів у номінації “Дошкільна освіта”. Вони провели рефлексію щодо досягнень та визначили стратегічні напрямки розвитку на 2024 рік.

Оксана Кулик, методист дошкільної освіти Інституту, окреслила найважливіші завдання та пріоритети 2024 року у сфері дошкільної освіти і визначила конкретні кроки для впровадження стратегії її розвитку.

Вебінар завершився підсумками та запрошенням до подальших дій та співпраці з питань розвитку обласного конкурсу-виставки “Освіта Хмельниччини на шляхах реформування”. Учасники висловили свою вдячність за можливість обговорити важливі питання та поділитися досвідом в галузі дошкільної освіти.

Запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до роботи вебінару (в асинхронному форматі) та віримо, що спільно ми зможемо сприяти подальшому розвитку дошкільної освіти в Хмельницькій області:

https://padlet.com/kulikoksana/2023-2024-30-01-2024-2tb1orzlh1hiermm  

https://sites.google.com/hoippo.km.ua/doshkillyakhmelnychyny