Cервісна діяльність методичних служб в умовах імплементації закладами освіти окремих положень реформи освіти

30.10.2019 14:34

30.10.2019 року в Хмельницькому ОІППО відбулася нарада-семінар керівників методичних служб області з питань сервісної діяльності методичних служб в умовах імплементації закладами освіти окремих положень реформи освіти.

У роботі наради взяли участь ректор Хмельницького ОІППО Очеретянко В.І., заступник директора Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА – начальник управління освітньої діяльності та організаційного забезпечення Дупляк Т.В., заступник начальника Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області Казимір В.А. Обговорено питання подальшої співпраці обласного інституту,  методичних служб та закладів освіти, напрями діяльності управління Державної служби якості освіти у Хмельницький області, порядок проведення інституційного аудиту тощо.

В рамках методичної сесії  «Педагог як суб’єкт модернізаційних процесів в освіті» актуалізовано проблеми сертифікації педагогічних працівників, диверсифікації форм підвищення кваліфікації (Кошка О.А., завідувач науково-методичного центру координації роботи методичних та загальноосвітніх установ і закладів освіти ХОІППО), нових підходів до організації методичної роботи в закладі освіти (Дацько Л.Я., заступник директора з науково-методичної роботи Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 у складі: «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей» ім. Героя України М. Дзявульського), презентовано проект «Безпечна та дружня до дитини школа в контексті «НУШ» (Поліщук Г.Й., методист ХОІППО).

Матеріали наради-семінару