Оновлення творів для слухання, сприймання та виконання

04.05.2023 11:30
03 травня 2023 року для вчителів освітньої галузі «Мистецтво» був проведений семінар «Оновлення творів для слухання, сприймання та виконання» (методист  Анжела Махмутова).
Захід був організований на запрошення КУ ДМР “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” (консультант Наталія Дармограй) у Дунаєвецькому ліцеї №3 (директор Куровська О.М.). 
Мистецька освітня галузь та її роль у формуванні ставлень та цінностей, - таким був основний лейтмотив зустрічі. Для опрацювання та використання у роботі вчителів були  запропоновані підбірки «Симфонія в українській музиці», типова навчальна програма «Бесіди про мистецтво», вчительські проєкти «Тіні забутих митців та загублених творів»,  матеріали «Мистецькі зустрічі 2022-2023».  
Музичні твори  композиторів доби бароко та авторські пісні на слова Ліни Костенко, Броніслава Грищука, Лялі Рубан та Павла Гірника звучали у виконанні Олександра Дударя - акордеоніста-віртуоза, заслуженого діяча мистецтв України, лауреата премії імені Богдана Хмельницького. 
 Родзинкою на завершення зустрічі став виступ Залізної Юлії, вчителя освітньої галузі «Мистецтво»,  «Ой роде наш красний».