Семінар для голів професійних спільнот вчителів трудового навчання та технологій.

10.04.2024 08:19

09 квітня проведено онлайн-семінар для голів професійних спільнот учителів трудового навчання та технологій «Організація роботи з обдарованими дітьми в умовах реалізації Державних освітніх стандартів».  

Старший викладач кафедри психології та інклюзивної освіти, методик природничо-математичних дисциплін і технологій Войтович Г.І. розкрила тему « Психологія обдарованості: детермінація та розвиток».  

В ході роботи семінару методист науково-методичного центру Павич Н.М. розкрила потенціал технологічної освітньої галузі  в формуванні творчої особистості, зосередила увагу педагогів на особливостях організації роботи з обдарованими дітьми в умовах реалізації Державних освітніх стандартів.

Під час практичної частини педагоги-спікери ознайомили колег з власним досвідом роботи з обдарованими дітьми та розкрили секрети успіху:

Крімер В.В., вчитель трудового навчання та технологій, вчитель вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист Городоцького ліцею №4, презентувала матеріал, в якому проглядався багаторічний шлях від виявлення обдарованої дитини, її супроводу та подальшої підтримки після завершення закладу загальної середньої освіти.

Паламарчук В.В., вчитель трудового навчання та технологій, вчитель-методист Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа І ступеня, гімназія" розкрив секрети успішного досвідумотивації учнів до творчої діяльності та створення умов для їх оптимального розвитку.

Світлини заходу