Семінар МО директорів області 26.03.2019р. (Хмельницька приватна гімназія "Мої обрії")

27.03.2019 14:47

26 березня на базі Хмельницької приватної гімназії «Мої обрії» за сприяння науково-методичного центру Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради (завідувач Юлія Михайлівна Каліночкіна) відбувся обласний семінар голів МО директорів шкіл «Організація ефективного та безпечного середовища закладу загальної середньої освіти: управлінський аспект».

З особливостями та основними напрямами навчання та виховання здобувачів освіти присутніх ознайомили засновник закладу Гакало І.А., директор Гаркун Т.Г., заступник директора Горбань О.В.

Учасників семінару вразила основна особливість закладу  – з першого класу у гімназії намагаються виявити індивідуальні обдарованості дитини і розвивати їх. Це стосується не тільки шкільних дисциплін, але й талантів загалом.

Сьогодні є проблемою відсутність мотивації дітей до навчання. Хмельницька приватна гімназія «Мої обрії» має чітку позицію в цьому питанні: процес навчання має бути по справжньому захопливим та цікавим для учнів. А кожна дитина дуже допитлива від природи, - вона обов’язково пірне у цей процес пізнання.

Щиро дякуємо адміністрації та колективу гімназії, завідувачу науково-методичного центру Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради Каліночкіній Ю.М. за організацію та проведення змістовного та корисного семінару.