Семінар заступників директорів у Хмельницькій міській територіальній громаді

12.05.2023 08:16
В рамках співпраці ХОІППО та ЦПР ПП Хмельницької міської ради (директорка Ратушняк О. Г.) 11 травня завідувачкою НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хмельницького ОІППО Кошкою О.А. проведено семінар для заступників директорів закладів загальної середньої освіти з проблеми «Педагогічна діяльність педпрацівників закладу загальної середньої освіти: вектори методичного менеджменту».
Учасники заходу розмірковували над особливостями компетентнісної освіти, структурою педагогічної діяльності, аспектами, яким варто приділяти увагу під час самооцінювання;  наголосили на важливості мотивації персоналу, організації корпоративного навчання та створенні сприятливих умов для самоменеджменту педпрацівника, опануванні компетентностями, необхідними для ефективної діяльності в сучасних умовах; культивуванні цінності свободи в освіті. 
 
Захід проходив на базі Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького (директор Ратушняк С. П.). Дякуємо за співпрацю та комфортні умови роботи.