Всеукраїнська науково-практична конференція «Здобувач освіти в НУШ: домінанти розвитку та шляхи мобілізації ресурсів»

22.04.2021 14:29

15 квітня 2021 року на базі Хмельницького ОІППО в онлайн режимі з використанням Google Meet відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Здобувач освіти в НУШ: домінанти розвитку та шляхи мобілізації ресурсів».

Мета конференції – наукове осмислення та практичне обґрунтування домінантних напрямів розвитку здобувача освіти в НУШ, визначення шляхів мобілізації ресурсів в контексті сучасних викликів задля забезпечення високої якості освіти у ЗЗСО.

Тема конференції викликала широкий інтерес, до неї долучилися 170 науковців та освітян з різних регіонів нашої області та України (з Вінницької, Івано-Франківської, Чернівецької та Чернігівської областей). В режимі відеозустрічі працювало близько 90 учасників, які, не помічаючи часу, активно працювали, ділилися своїм досвідом 4 години поспіль.

Конференція об’єднала освітян, що переймаються проблемами ефективного та результативного навчання здобувачів освіти, визначають домінанти їх розвитку та залучають інноваційні ресурси для мобілізації зусиль на шляху досягнення  успіху.  Формат конференції передбачав науково-практичні доповіді, виступи, стендові доповіді (постер–презентації), презентації у форматі pecha–kucha, відеопрезентації, відеовиступи в записі, флеш–презентації, презентації досвіду, майстер-класи, огляд науково-методичних доробків, статті, тези тощо. 

Досвід та інноваційні ресурси, представлені учасниками конференції, були надзвичайно цікавими і корисними як для науковців, так і для педагогів, та знайдуть практичне застосування в освітянській діяльності. За підсумками роботи конференції планується випуск збірника (електронний варіант у PDF-форматі), який буде розміщено за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1Q_yPDfCv__uv0tE5JcVQ0ps3lnjqDxZU?usp=sharing Дякуємо усім учасникам конференції та бажаємо міцного здоров’я і натхнення у такій корисній і важливій освітянській справі!